středa 17. září 2014

HENRYK LAHOLA - BOŹÍ BOJOVNÍK

Nedávno na tomto webu (ZDE) byla informována p.t.veřejnost o smělé aktivitě Božího bojovníka Jiřího Wolfa, který neohroženě demonstroval svoji vůli bojovat s islámskou rozpínavostí a netolerancí v naší drahé otčině - České republice. 

Patrně tento čin inspiroval i čtyřctihodného Mistra Henryka Laholu, jenž po akci pana Wolfa přešel též od slov k činům, opustil rodnou obec Babice a vydal se posílit ozbrojenou složku Strany Božího nároku, kterážto pod svoji kuratelou sdružuje všechny bohabojné.  

Nebylo lze čtenářstvu přinésti celkové vyobrazení Mistra Laholy, neboť jest striktně zapovězeno pořizovati fotografie bojovníků Strany Božího nároku v objektu výcvikové základny,kterážto jest důmyslně skryta před zraky musulmanských špehů nedaleko městyse Golčova Jeníkova.




Tedy přinášíme věrné obci čtenářské aspoň malou výseč, kde Mistr Lahola se zbraní na prsou a obrázkem mučedníka (jenž položil svůj život pro Víru, Mravnost a celkové obecné blaho) v ruce, nastoupen jest s ostatním bratry na shromaždišti výcvikového tábora SBN.


Budiž vám počinek Henryka Laholy posilou a vězte: 
"Je-li Bůh s námi, kdo proti nám?"  




2 komentáře:

  1. Neptejme se,co může učinit Strana Božího nároku pro nás,ale co my můžeme učinit pro Stranu Božího nároku. Je načase opět šířit katolickou víru ohněm a mečem.

    OdpovědětVymazat

Komentáře vulgárního, obscénního, nebo nezákonného obsahu budou bez náhrady vymazány. Děkuji za pochopení.