úterý 26. srpna 2014

Tak pravil čtyřctihodný Mistr Lahola - II.

Pojem Homofašizmus. Skutky homofašistů. 

Pryč s homofašistickou tyranií !

Homofašizmus je totalitní způsob organizování společnosti, kdy se prosazují zájmy homosexualistických ideologů a aktivistů, s kterými musí každý vždy a ve všem bezpodmínečně souhlasit a nikdo nesmí mít žádné, a to ani sebemenší námitky vůči jejich homosexualistické ideologii, jinak mu budou vyvozeny velmi vážné osobní následky jako: zesměšňování, pomlouvání, hanobení, pokuty, veřejné demonstrace proti jeho osobě, odepření práva na svobodný projev, ztráta zaměstnání, znemožnění podnikání nebo vědecké práce, ba někdy až uvěznění, a vždy poněkud absurdní onálepkování dotyčné oběti homofašistických pronásledovatelů slovem “nenávist".

Homofašizmus stále nabírá na síle. Pohleďme na jeho dosavadní nenávistné projevy: 

1./Mozilla / Firefox propustila svého obchodního ředitele, protože před 6 lety přispěl na kampaň za tradičné manželství v Kalifornii.

2./Na sestru Jane Dominic z katolické školy Aquinas College v Severní Karolíně se spustila nenávistná verbální palba za to, že mluvila o učení církve na téma homosexuality.

3./Kaplana skotské církve vyhodili za to, že na Facebooku uveřejnil příspěvek kritizující legalizaci “manželství homosexuálů” v Skotsku.

4./Univerzita vo West Indies vyhodila z práce svetově známeho odborníka na AIDS poté, co soudním úřadníkům v Belize řekl, že homosexuální chování je hrozbou pro veřejné zdraví.

5./Stát prověřuje massachusettskou katolickou školu za to, že stáhla ponuku práce pro muže, který žije v "manželství" s jiným mužem.

6./Jistý Kanaďan podal stížnost kvůli údajnému porušení lidských práv na svoji bývalou katolickou školu za projevy tzv. “homofobie”.

7./Společnost Disney pohrozila, že přestane financovat Skauty Ameriky, pokud nepovolí působit homosexuálním vedoucím.

8./Učitel z katolické školy žaluje svého bývalého zaměstnavatele za to, že byl propuštěný na základe tzv. "sňatku" s jeho homosexuálním partnerem.

9./Římské úřady navrhují zákaz aktivit spojených se Dnem otcův na školách, kam chodí děti, které vychovávají dvě “mámy”.

10./Obama pohrozil představitelům americké armády, že když nebudou respektovat zrušení zákona, který zakazoval ptát se členů armády na jejich orientaci, budou muset ze svých pozicí odejít.

11./Kanadští homosexualističtí aktivisté chtějí demonstracemi a peticí zabránit Američanovi podporujícímu rodinu, aby přednášel na pro-life konferenci.

12./Homosexualističtí aktivisté bojkotují úplně nový obchod s přírodními potravinami v Oregoně, ještě před tím, než se otevřel, protože jeho majitelé podporují tradičné manželství. Taktéž homosexualističtí aktivisté plánují blokovat dodávání tovaru do obchodu.

13./Homosexualistickým aktivistům se podařilo uspořádat každoroční “Den ticha" na státních školách v USA, aby “se tak vykořenilo konservativní smýšlení".

14./Tím svatebních fotografů z Nového Mexika prohrál na americkém najvyšším soudu, protože porušili zákon o “sexuální orientaci", když odmítli fotit "svatbu" leseb. Museli zaplatit pokutu 6 000 $.

15./ Režim USA zakázal dvěma pekařům provozovat pekárnu a vykonávat i jejich pekařskou živnost za to, že odmítli upéct svatební dortu pro dva homosexuály.

16./V Británii zase pokutovali majitelku penziónu v Londýně za to, že odmítla ve svém vlastním penziónu ubytovat dva homosexuály.

Atd.atd. atd….





To je dnešní teror homofašistické loby. Homofašisté došli až k tyranii. Zkřižte jim nějak cestu a budou vás bojkotovat, přijdete o práci, zaplatíte pokutu a povláčí vás po vládních institucích, soudech anebo vás zatknou, uvrhnou do žaláře či podobně.

A nemluvíc již o tom, že když někdo nesouhlasí se sexem mezi dvěma muži, který se vyzdvihuje na úroveň normálnosti, zákonnosti a manželství - takovíto lidé jsou vláčeni jedovatými médii a veřejně odsouzeni, aby v nich svět navždy viděl “nenávistné tyrany”. A kam toto všechno spěje? Do toho jistého bodu jako i každý jiný fašistický režim - do úplného vyhlazení jakékoliv opozice. Všechny rozdrtit!! Bez milosti - Pozabíjet je všechny!!!

Toto se stane, když se svědomí trýzněnému vinou za své homosexuální zvrácenosti připomene pravda - odpovídá násilím, protože nemůže strpět, když má zaznít pravda.

Proto tedy toto homosexualistické svědomí ustoupí do pozice oběti a hledá soucit - a tuto roli hraje dokonale - pokud nezacítí správnou chvíli na protiúder a když ta chvíle nastane, nemá slitování. Všechno, co mu stojí v cestě, zničí.

Když Vy homosexualisté chcete aby homosexuálové mohli mít sex s týmž pohlavím, prosím jak se komu líbí! Přáli bychom si sice opak, protože my křesťané víme, že tímto hříchem sodomie vystavujete Vy všichni svůj věčný život vážnému nebezpečí věčného zatracení v pekle, ale zastavit nikoho nemůžeme. Avšak, toto ani zdaleka není to jediné, co Vy homosexualističtí ideologové a aktivisté chcete.

Chcete rozdrtit každého, kdo si myslí, že to, co homosexuálové dělají, je špatné.

Avšak když někdo praktikuje sex s týmž pohlavím, to je skutečně špatné a je to i proti přirozenému řádu přírody a přímé porušení morálního zákona!

A má to navíc nešťastné důsledky nejen pro jeho další život, ale i ten současný. Zvýšené užívání drog, promiskuita, alkoholizmus, sebevraždy, deprese, pohlavně přenosné choroby, výrazně nižší věk úmrtí - všichni tito démoni slídí v podsvětí homosexuálů a i jediné slovíčko, které chce homosexuály uchránit před touto cestou, je homosexualistickými aktivisty a ideology přijato s bojovným hřmotem skutečné nenávisti.

Svět homosexualistů se hemží démony, kteří chtějí zničit duše lidí a čekají na slabá místa homosexuálů narušeného vztahu s rodiči anebo traumata ze zneužívání či množstva dalšího zla, za které mohou homosexualističtí ideologové a aktivisté, kteří mají pokřivený pohled na svou zvrácenou homosexualistickou ideologii, kterou ďábel - Satan udržuje při živote.

Intenzita nenávisti vůči opozici této homofašistické tyranii je jasným ukazovatelem, že za tím vším stojí otec lži, Ďábel – Satan který tu celou homosexualistickou ideologii a hnutí řídí.

Už jen z tohoto důvodu musíme být my křesťané zásadně proti výše popsané tyranii homofašizmu.

Bůh vám žehnej. 





Dne 14.7.2014 JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola