pondělí 6. dubna 2015

JE-LI BŮH S NÁMI - KDO PROTI NÁM?



Lukáš 21,26-28 - Lidé budou zmírat strachy v předtuše toho, co má přijít na svět, neboť nebeské mocnosti se budou otřásat. Tehdy spatří Syna člověka, jak přichází v oblaku s mocí a velikou slávou. Až se to všechno začne dít, vzpřimte se a pozvedněte hlavy, protože se blíží vaše vykoupení!

Zjevení 14,7 - Bojte se Boha a vzdejte mu slávu, neboť přišla hodina jeho soudu; pokloňte se tomu, který učinil nebe, zemi, moře i prameny vod.



rádce a zpovědník.

neděle 5. dubna 2015

POSLEDNÍ DNOVÉ LIDSTVA.

Na obloze se objevil krvavý měsíc!

Úplné zatmění Měsíce nabídlo obyvatelům severní Ameriky a Austrálie děsivou podívanou. Lidé mohli v sobotu pozorovat takzvaný Bloody Moon.



...Anděl mě odvedl ve vytržení ducha na poušť. Tu jsem spatřil ženu sedící na dravé šelmě nachové barvy, plné rouhavých jmen, o sedmi hlavách a deseti rozích...

Velice jsem užasl, když jsem ji viděl. Ale anděl mi řekl: "Čemu se divíš? Já ti odhalím tajemství té ženy i té sedmihlavé a desetirohé šelmy, která ji nese. Ta dravá šelma, kterou jsi viděl, byla a není; vystoupí ještě z propasti, ale půjde do záhuby. 

A užasnou ti obyvatelé země, jejichž jméno není od založení světa zapsáno v knize života, až uvidí, že ta dravá šelma byla a není, a zase bude. Ať pochopí ten, komu je dána moudrost. Sedm hlav je sedm pahorků, na nichž ta žena sedí, a také sedm králů:  pět jich padlo, jeden kraluje, jeden ještě nepřišel. Až přijde, bude smět zůstat jen nakrátko. 

A ta dravá šelma, která byla a není, je osmý král, a přece jeden z těch sedmi; jde však do záhuby...

NASA znepokojuje dění na Slunci!

Neobvykle silná solární bouře, která zasáhla Zemi, může být jen začátkem a předzvěstí něčeho mnohem závažnějšího. Američtí astronomové totiž na Slunci objevili obří koronární díry, tedy temné skvrny, jež mohou směrem k naší planetě chrlit silné výboje elektromagnetického záření. To může vyřadit z provozu elektronické i komunikační sítě a způsobit další vážné škody.


...Tu jsem viděl, jak Beránek rozlomil první z pečetí, a slyšel jsem, jak jedna z těch čtyř bytostí řekla hromovým hlasem: "Pojď!"
A hle, bílý kůň, a na něm jezdec s lukem; byl mu dán věnec dobyvatele, aby vyjel a dobýval.

Když Beránek rozlomil druhou pečeť, slyšel jsem, jak druhá z těch bytostí řekla: "Pojď!" A vyjel druhý kůň, ohnivý, a jeho jezdec obdržel moc odejmout zemi mír, aby se všichni navzájem vraždili; byl mu dán veliký meč.

Když Beránek rozlomil třetí pečeť, slyšel jsem, jak třetí z těch bytostí řekla: "Pojď!" A hle, kůň černý, a jezdec měl v ruce váhy. A z kruhu těch čtyř bytostí jsem slyšel hlas: "Za denní mzdu jen mírka pšenice, za denní mzdu tři mírky ječmene. Olej a víno však nech!"

A když Beránek rozlomil čtvrtou pečeť, slyšel jsem hlas čtvrté bytosti: "Pojď!" A hle, kůň sinavý, a jméno jeho jezdce Smrt, a svět mrtvých zůstával za ním.
Těm jezdcům byla dána moc, aby čtvrtinu země zhubili mečem, hladem, morem a dravými šelmami...




Pravím Vám, čiňte pokání, smiřujte se s Bohem i lidmi,neboť se připozdívá!

rádce a zpovědník.