úterý 2. září 2014

ECCE ! BOŹÍ BOJOVNÍK.

V České republice neplatí zákony pro všechny občany stejně. I když zákon jasně stanoví, že se občané na veřejnosti nesmí zahalovat a tím zakrývat svou pravou identitu, to v severních Čechách tento zákon pro někoho prostě neplatí. Ba, dá se říci, že tento zákon pohrdavě ignoruje! "Vaše zákony nás nezajímají!" To jsou jejich odpovědi na položené všetečné otázky, proč v České hostitelské zemi ignorují řád. Muslimské ženy z Arabských Emirátů chodí cele zahalené do černého, a malé děti se jich na ulici bojí a hystericky řvou. "Mamí to je bubák, je mám strach," a poté se utíkají do náručí svých matek, kde hledají bezpečí!



Jedna moje známá byla na návštěvé na Arabském poloostrově. Mimo hotelu si na veřejném tržišti nevědomky sundala šátek z hlavy a odkryla ramena. Bylo jí horko, ale to nikoho nezajímalo! A už u ní byla morální - náboženská policie s rákoskou v ruce. Po dvou bolestivých ranách přes záda byla donucena zahalit svá nahá ramena a vzít si šátek na hlavu. A přitom bylo zjevné, že se jednalo o cizinku- blond turistku. V těchto zemích je nutností ctít přísné zvyklosti, mravy morálku i když se nám mohou zdát sebeabsurdní!

To v České republice neplatí! V honbě za ziskem je cizincům povoleno vše! Jen když se kšefty hejbou! Říkají o nás, že jsme prodejní a něco na tom pravdy přece jenom bude! Pokud je v České republice umožněno cizincům porušovat platné zákony a policie jen blahovolně přihlíží - ku plné spokojenosti ochránkyni lidských práv paní Šabatové- je něco v naší malé zemi špatné.

Takže, pokusím se v sobotu odpoledne vyjít do Pražských ulic, zcela zahalenou tváří, a jako dobrý Boží bojovník vyzkoušet, zda k občanovi České národnosti budou naši ochránci - policisté také tak benevolentní, jako se tomu děje v severních Čechách. Kdo bude mít zájem, může dobrého křesťana podpořit. 

Sobota 6.září 2014, v jednu hodinu odpoledne u koně sv. Václava. Stačí si jen přes hlavu přihodit prostěradlo, udělat do něj dvě díry na oči a můžeme se takto projít po Václaváku. Ať svatý Václav vidí, že je stále ještě dost pravověrných Čechů. 
Protože budu mluvit jménem Hospodina a našeho pána Ježíše Krista, nebudeme od Prahy 1 potřebovat povolení ke korzu.




Jiří Wolf, opravdový bojovník za lidská práva, stále platný člen SVS.
Jílovská 423/39 Praha 4 - Lhotka

4 komentáře:

  1. Odpovědi
    1. Je bohulibé, že se odhodlal někdo přejíti od planých slov k činům.
      Jedna taková konkrétní akce naživo u sv.Václava v Praze jest nad stovky podepsaných petic, kterými si politici vytírají svá rekta.
      Věřme, že se Božímu bojovníkovi panu Wolfovi dostane mnohočetné podpory nejen ze strany Pražanů.
      Bůh mu žehnej!

      Vymazat
  2. tato akce pravděpodobně dopadne tak, jak by měla dopadnou...naprostou ignorací Policie. V rozporu s tím, co organizátor ve své zprávě píše, v České republice zahalování nijak zákonem ani vyhláškou upraveno není!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tedy uvidíme, bude-li Boží bojovník ztýrán policejními pacholky či nic.

      Vymazat

Komentáře vulgárního, obscénního, nebo nezákonného obsahu budou bez náhrady vymazány. Děkuji za pochopení.